Salg af maling

Da vi køber store mængder hjem af tagmaling, grundere, algerens og andre produkter inden for maling, har vi mulighed for at købe maling direkte gennem vores grossist.
Vi har derfor valgt at tage større partier hjem af de mest solgte typer maling. Vi har derfor altid et stort lager af blandt andet følgende produkter:
Vi køber direkte hos Malgodt.dk og du kan klikke ind på deres webshop og købe direkte. Ved at klikke på billederne af produkter kommer du direkte ind på selve produktet på Malgodt.dk – her kan du købe malingen online. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os eller komme ud og besøge os og hente malingen her.
Malgodt.dk er vores totalleverandør da de har produkter fra alle de mærker vi bruger, blandt andet Beck & Jørgensens maling, Jotun og Caparol og som noget nyt er de begyndt at forhandle en ny god tagmaling, som vi bruger rigtig meget. Du kan se tagmalingen her.

Denne træbeskyttelse er den bedste overhovedet. Holder i mindst 10 år uden at du skal røre en finger efter du har malet med den.